Tilaus- ja toimitusohjeet

Toiminta

Leipomo toimii elintarvikehuoneistoksi rekisteröidyissä tiloissa sekä kuuluu valvontaviranomaisen valvontatietokantaan.

Tilaus

Tuotteet on hyvä tilata hyvissä ajoin, mielellään viimeistään kahta viikkoa aiemmin. Isommissa tilauksissa kannattaa olla yhteydessä heti juhlapäivän varmistuessa. Toki joskus kakun valmistus lyhyelläkin varoajalla onnistuu, aina kannattaa kysyä.

Maksu

Hinnasto sivulta löydät kakuilleni suuntaa antavat hinnat, kaikki kakut kuitenkin valmistetaan ja hinnoitellaan yksilöllisesti. Kun tilaus on vahvistettu, asiakas saa maksutiedot, joilla hän maksaa laskun ennen tuotteen noutoa. Myös käteismaksu on mahdollinen. Yli 200:n € tilauksissa käsiraha maksetaan tilauksen varmistuksen yhteydessä. Jos tilaus peruuntuu asiakkaasta johtuen, käsirahaa ei palauteta.

Peruutukset

Valmistan kakut toistaiseksi kotikeittiössä, jolloin minun tai perheenjäsenen mahdollinen sairastuminen aiheuttaa valitettavasti tilauksen peruuttamisen, tällöin asiakkaalta ei veloiteta mitään. Jos tuote on jo valmiiksi maksettu, palautetaan rahat asiakkaalle.  Jos näin tapahtuu informoin asiakasta mahdollisimman pian. Jos tilausta ei ole maksettu ennen kakun noutoa, eikä käteismaksusta ole sovittu, tilaus peruuntuu.

Toimitus

Tuotteet noudetaan Kotileipomolta osoitteesta Leponiementie 136, 39410 Luhalahti. Tuotteiden luovutusaika sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Halutessasi, voit lisämaksusta varata tuotteillesi kotiinkuljetuksen. Kuljetuksesta veloitetaan 25€ tai isompia kakkuja kuljetettaessa 40€ käsittelymaksu sekä 1€/km(yhdensuuntaisesti).

Jos asiakas noutaa tuotteet itse, siirtyy vastuu tuotteiden kuljetuksesta asiakkaalle. Paras paikka kakkujen kuljetukselle on tasainen tila esim. peräkontissa tai jalkatilassa. Jos kakku joudutaan kuljettamaan penkillä on alusta tehtävä tasaiseksi esimerkiksi tasaisella levyllä tai isoilla pyyhkeillä. Kakun kuljetuksessa on myös huomioitava, ettei kylmäketju katkea.

Tuotteiden suositeltu käyttöaika on 3 vuorokautta.

Säilytys

Kakut kootaan valmiiksi kakkulautasille, joissa ne voi asettaa suoraan tarjolle. Tuotteet pakataan pahvisiin kakku- ja leivoslaatikoihin, jossa ne voi säilyttää tarjoiluun asti kylmässä.